Til forsiden

Korrekt og effektiv idriftsættelse af kølecentraler

Når en ny installation skal idriftsættes gør vi meget ud af, at skabe overblik for alle parter og sikrer os derved klare aftaler med dig som kunde og med vores eventuelle underleverandører.

Som totalleverandør af nøglefærdige køleløsninger påtager vi os det fulde ansvar for hele leverancen og dermed også for opstarten.

Vi forstår vigtigheden af at kontrollere følgeinstallationer for at sikre os de bedste betingelser før kølemaskinen idriftsættes. I forbindelse med en kølecentral sørger vi for, at der er styr på flow og tryk i det hydrauliske system før kølemaskinen opstartes. Vores grundige forberedelse betyder, at vi kan sikre vores kunder en uproblematisk opstart, hvor der er styr på detaljerne.

I tilfælde, hvor det kræves sørger vi for tilvejebringelsen af lovpligtige opstillingsgodkendelser, der udføres af et certificeret organ, udpeget af Arbejdstilsynet. I forbindelse med sådanne godkendelser kontrolleres personsikkerhed, flugtveje, ventileringsforhold, trykklasser, alarmsystemer, udslip og afblæsning til det omgivende miljø, osv.

Nyhed: Winghouse

Professionel montage er afgørende for anlæggets samlede kvalitet. Hos A-Comfort foretages al montage af erfarne teknikere..

 

Læs/download
MERE OM MONTAGE


Nyhed: Professionelt med 3D

Vi udøver systematisk fejlfinding på større kølecentraler, der kører ustabilt eller som er ramt af uforklarlige periodiske fejl.

 

Læs/download
MERE OM FEJLFINDING


  • A-Comfort ApS
  • Galoche Alle 10
  • 4600 Køge
  • Tlf.: +45 70 26 05 88
  • CVR-NR: DK 28 71 27 90