Til forsiden

Klimaanlæg

I lokaler, hvor der periodevist er for varmt – det kan være på varme sommerdage eller i mødelokaler med mange mennesker – kan et klimaanlæg sørge for et behageligt indeklima. Et dårligt tempereret indeklima kan være skyld i ineffektivitet og dårlig trivsel. Mange af vores klimaanlæg er udstyret med affugtere, der skaber den bedste velvære på en varm sommerdag.

Vi opfordrer dig til at vælge nogle af vores meget støjsvage løsninger, så du og dine medarbejdere kan holde koncentrationen – også på varme dage, hvor anlægget kører i længere perioder.

Vi tilbyder alle former for centrale og decentrale klimaanlæg til perfekt klimatisering af din arbejdsplads eller dit teknikrum.

I modsætning til komfortkøling stilles i forbindelse med klimatisering af teknikrum ofte skrappe krav til opretholdelsen af et meget stabilt temperaturniveau. Her er affugtningen ikke relevant, så den energi, der normalt bruges på affugtning kan i stedet spenderes på ren køling. På den måde får du 30 - 35% yderligere køling for de samme driftsomkostninger.

Nyhed: Winghouse

Når der både er behov for køl og varme tilbyder vi kombinations-løsninger med 100% varmegenvinding.

 

Læs/download
OM ENERGIBEREGNINGER


Nyhed: Professionelt med 3D

Vores servicekoncept omfatter langt flere kontroller end det lovpligtige eftersyn, der kun omfatter kølekredsen.

 

Læs/download
OM SERVICEKONTRAKTER


  • A-Comfort ApS
  • Galoche Alle 10
  • 4600 Køge
  • Tlf.: +45 70 26 05 88
  • CVR-NR: DK 28 71 27 90