Til forsiden

Nøglefærdige kølecentraler

Når vi indgår en kontrakt som totalleverandør af en kølecentral påtager vi os det fulde ansvar for leverancen. Som oftest overtager vi installationsstedet som et råt lokale. Herefter varetager vi den komplette indretning af rummet og afleverer den aftalte løsning sammen med en opstillingsgodkendelse for lovlig og sikker drift.

Projektering af kølecentralen er en disciplin, der kræver erfaring og stor viden om de mange fag, der er involveret, når en kølecentral skal installeres og idriftsættes. Vi tilbyder at forestå totalindretningen for vores kunder. Dermed slipper du som kunde for at skulle sætte dig ind i alle projektets detaljer og du kan overlade ansvaret til én leverandør.

Vi specificerer i henhold til krav om køleeffekt, eksternt trykfald, redundans, intern/ekstern støj, varmegenvinding, samtidig køl/varme, kølemiddeltype, frikøling osv. Med andre ord definerer, tilbyder, projekterer, opbygger, indretter, idriftsætter og servicerer vi din næste kølecentral.

Nyhed: Winghouse

Køleanlæg er blandt de største bidragydere til drivhuseffekten. Heldigvis har man i dag anlæg baseret på naturlige køle medier.

 

Læs/download
MERE OM KØLEMEDIER


Fotogalleri

Til Winghouse i Ørestaden har A-Comfort leveret en totalløsning til køling af kontorer med effektiv varmegenvinding.

 

Gå til siden
FOTOGALLERI: WINGHOUSE


  • A-Comfort ApS
  • Galoche Alle 10
  • 4600 Køge
  • Tlf.: +45 70 26 05 88
  • CVR-NR: DK 28 71 27 90