Til forsiden

Køling til ventilationsanlæg

Med et bredt sortiment af løsninger inden for køling til ventilationsanlæg sikrer vi, at du og dine medarbejdere altid kan arbejde under de bedste betingelser – dvs. i et klimatiseret indeklima, hvor temperaturen kan kontrolleres meget nøje.

Hos A-Comfort finder vi den kølemetode, der bedst matcher dine krav og økonomi. Det kan enten være et vandkølet eller et luftkølet system. Uanset hvilken løsning vi peger på, vil du modtage vores energiberegning, så du ved selvsyn kan se, hvilken løsning, der tjener dig bedst nu og i fremtiden.

Vi er meget fokuserede på energibesparelser og varmegenvinding. Derfor tilbyder vi ofte løsninger med et attraktivt energiregnskab. Det kan være kombinationsløsninger med frikøling med kold luft udefra eller fjernkøling med koldt havvand eller lignende.

Til afkøling af luft stilles der meget forskellige krav til de tilladelige variationer af vandtemperaturen. I nogle tilfælde skal temperaturen holdes meget konstant, hvorimod temperaturen i andre tilfælde må variere en hel del, før det resulterer i et ustabilt system. Netop derfor er det vigtig at alliere sig med en køleekspert som A-Comfort. Vi sørger for, at anlægget ikke er hverken over- eller underdimensioneret og vi vurderer, om du som kunde har størst fokus på investeringsomkostningerne eller driftsomkostningerne. For nogle kunder har det størst værdi at få leveret et vandkølet anlæg med shuntpumper, mens det for andre ikke skaber nogen merværdi overhovedet. Det samme gør sig gældende i forhold til, om kølemaskinen er fremløbsstyret eller returstyrret – alle kunder har specifikke krav og vi påtager os gerne ansvaret for, at du får netop det, du har brug for.

Nyhed: Winghouse

Professionel montage er afgørende for anlæggets samlede kvalitet. Hos A-Comfort foretages al montage af erfarne teknikere.

 

Læs/download
MERE OM MONTAGE


Nyhed: Professionelt med 3D

Vi er fabrikatuafhængige og anbefaler altid den mest optimale løsning - hvad enten kølemediet er CO2, HFC, Propan eller vand.

 

Læs/download
MERE OM KØLECENTRALER


  • A-Comfort ApS
  • Galoche Alle 10
  • 4600 Køge
  • Tlf.: +45 70 26 05 88
  • CVR-NR: DK 28 71 27 90