Til forsiden

Industrikøling

Høj driftssikkerhed og professionel service

Køling af processer i industrien har ofte afgørende indflydelse på kvaliteten af kundens slutprodukt og spiller dermed en særdeles forretningskritisk rolle. Fejlbehæftet køling kan koste dyrt i form af produktionsstop, spild og forkastede råstoffer. Vi er hos A-Comfort meget bevidste om den centrale rolle køleprocesserne spiller i industrien.

Til køling i industrien leverer vi blandt andet præcisionsløsninger til de opgaver, hvor nedkølingen skal følge en nøje kurve eller hvor vand, luft og andre medier skal holdes på et meget præcist niveau. Uanset hvilke krav vores industrikunder stiller, finder vi netop den køleløsning, der bedst matcher opgaven.

Vores industriløsninger er kendetegnede ved en usædvanlig høj driftssikkerhed, der i kombination med vores professionelle serviceorganisation sikrer, at din produktion kan reducere nedetid og spild til et absolut minimum.

Til industrielle formål leverer vi også kombinationsanlæg, der både køler og varmer.

Nyhed: Winghouse

I samarbejde med bygherren sørger vi for dimensionering, projektering, opbygning, montage og idriftsættelse.

 

Læs/download
MERE OM VENTILATIONSKØLING


Kølecentraler

Vi er fabrikatuafhængige og anbefaler altid den mest optimale løsning - hvad enten kølemediet er CO2, HFC, Propan eller vand.

 

Læs/download
MERE OM KØLECENTRALER


  • A-Comfort ApS
  • Galoche Alle 10
  • 4600 Køge
  • Tlf.: +45 70 26 05 88
  • CVR-NR: DK 28 71 27 90