Til forsiden

Komfortkøling

De bedste resultater skabes, hvor der er rart at være

Forudsætningen for trivsel på arbejdspladsen er blandt andet et godt indeklima. Kun når vi mennesker trives, kan vi arbejde effektivt og skabe gode resultater. I forhold til komforten og indeklimaet spiller køleanlæggets kapacitet og integration med det komplette komfortanlæg en afgørende rolle.

Moderne arkitektur understøtter med sine store glasfacader menneskets behov for udsyn og lys. Samtidig er moderne kontorer indrettet med teknik, der afgiver store mængder af varme. I kombination med, at et energirigtigt byggeri kun tillader en meget ringe transmission gennem facaden, stiller alle disse faktorer ekstra store krav til køleanlæggets ydeevne både sommer og vinter.

Hos A-Comfort har vi specialiseret os i projekteringen og udviklingen af komplette kølecentraler til alle former for moderne kontorbyggeri. Vi indgår i et tæt samarbejde med bygherren og/eller bygherrens rådgivere og sørger for korrekt dimensionering, projektering, opbygning, montage og idriftsættelse.

Nyhed: Winghouse

I samarbejde med bygherren sørger vi for dimensionering, projektering, opbygning, montage og idriftsættelse

 

Læs/download
MERE OM VENTILATIONSKØLING


Nyhed: Professionelt med 3D

Vi udøver systematisk fejlfinding på større kølecentraler, der kører ustabilt eller som er ramt af uforklarlige periodiske fejl.

 

Læs/download
MERE OM FEJLFINDING


  • A-Comfort ApS
  • Galoche Alle 10
  • 4600 Køge
  • Tlf.: +45 70 26 05 88
  • CVR-NR: DK 28 71 27 90