Til forsiden

Betydningen af god rådgivning

Når du skal træffe din beslutning om valg af køleanlæg, er det afgørende at finde en leverandør, der kan give dig den relevante rådgivning og det rette modspil. Da vi har valgt at være en fabrikatuafhængig leverandør, kan vi tilbyde dig en uvildig produktrådgivning, hvor vi finder frem til det produkt og den løsning, der bedst løser din opgave.

Hvis du ikke er kølespecialist kan det være svært at indsamle nok viden til at træffe det rette valg. Den situation har vi forsøgt at illustrere i kurven nedenfor, der viser, at beslutningstageren på ordretidspunktet kun har begrænset viden om køling, men egentlig har et stort behov for viden for at kunne træffe det rette valg. Kurven viser også, at det tager tid at tilegne sig den nødvendige viden. Tid man ofte ikke har i forbindelse med beslutningsprocessen.

Dilemmaet er, at de store og dyre beslutninger skal træffes på et tidspunkt, hvor man ikke altid har den fornødne viden. Derfor er det af helt afgørende betydning at kunne læne sig op ad en kompetent og troværdig leverandør på et så tidligt tidspunkt i beslutningsprocessen som muligt.Nyhed: Winghouse

Ved at gøre brug af 3D-layouts kan vi lave et mere optimeret design, der er pladsbesparende og mere enkelt at opbygge.

 

Læs/download
MERE OM 3D-LAYOUT


Nyhed: Professionelt med 3D

På ordretidspunktet er der mange detaljer, der skal tages stilling til. Vi vil gerne have dig til at forstå værdien af god rådgivning.

 

Læs/download
HVORFOR RÅDGIVNING?


  • A-Comfort ApS
  • Galoche Alle 10
  • 4600 Køge
  • Tlf.: +45 70 26 05 88
  • CVR-NR: DK 28 71 27 90